TIEDOTE 3.5.2022

 

TIEDOTE 3.5.2022!

Hyvät Norsupallon ystävät!

Valitettavasti joudumme peruuttamaan 12-14.8.2022 pidettäväksi aiotut Norsupallon Maailmanmestaruuskilpailut!

Järjestävä taho Savonlinnan Seudun Liikunta ry kesä on täynnä erilaisia tapahtumia, joihin toimitamme ja rakennamme erilaista vuokrakalustoa teltoista esiintymislavoihin. Nyt koronan hellitettyä parempaan suuntaan tapahtumat ovat lisääntyneet Savonlinnan seudulla aivan hillittömällä tavalla ja samalla tuoneet meillekin työtehtäviä parin hiljaisemman vuoden jälkeen. Norsupallo viikonloppuun meille on tullut tähän mennessä mm. useita telttakeikkoja ja tänään vielä varmistui yksi isompi esiintymislavan pystytys ja purkukeikka. Meillä valitettavasti loppuu yksin kertaisesti tekijät ja myös tarvittava kalusto omaan tapahtumaan.

Olemme kovasti kartoittaneet uutta ajankohtaa MM-kilpailuille, mutta soveltuvat viikonloput, joko meidän työtilanteiden tai kenttävarusten suhteen ovat niin huonot, että vapaita viikonloppuja ei valitettavasti löydy syyskuun loppuun mennessä.

Mietimme vielä, pystyttäisiinkö kisat jollakin tavalla vielä tämän vuoden aikana järjestämään ja ilmoittelemme tästä erikseen norsupallon kanavilla.

Päänorsu
Timo Reinikainen
Savonlinnan Seudun Liikunta