NORSUPALLON ESITTELY

 

Norsupalloilu on kehitetty peliksi, jota kuka hyvänsä pystyy pelaamaan. Norsupallo pelinä on vauhdikas, kaikille pallon perässä viilettäville henkilöille sopiva liikuntamuoto, joka tempaa mukaansa niin itse pelaajan kuin katsojankin.

 
Norsupallo pelinä muistuttaa hieman jalkapalloa. Suurin eroavaisuus jalkapalloon verrattuna on norsupallossa käytettävä pallo, joka on 45-75 cm halkaisijaltaan oleva jumppapallo. Peliväline tekeekin pelistä mielenkiintoisen ja lisäksi pallon koko poistaa suuret taitotasoerot, joita esimerkiksi jalkapallossa ilmenee. Samalla se tekee pelistä hauskan ja monipuolisen, jota voi pelata niin miehet kuin naisetkin. Norsupalloiluun kuuluukin, että joukkueet ovat sekajoukkueita.
Norsupallo on erinomainen peli mm. koululiikunnassa, jossa varsinkin yläluokilla ja ammatillisissa oppilaitoksissa on saatu passiiviset oppilaat liikkumaan mielekkään ja leikkimielisen pelin tiimellyksessä. Lisäksi erilaiset työyhteisöt ja kaveriporukat ovat kokeillessaan peliä hurahtaneet suoraan mukaan pelin pyörteisiin ja monet ovat ottaneetkin norsupallon kuntoilumuodoksi.Näiltä virallisilta norsupallon sivuilta löydät kaiken oleellisen tiedon norsupalloilun aloittamiseen, sekä norsupallon kilpailutoimintaan. Kokeile rohkeasti norsupalloilua ja ylläty miten monipuolinen ja hauska laji on kyseessä.